Persoonlijke hulpmiddelen

Introductie van Next2You Investments

Door: Bram Voermans

Bram Voermans heeft zich sinds de crash van 1987 verdiept in de beurzen. Bram heeft een Master degree in Economie en is Registeraccountant.
Meer van Bram Voermans .

In: Beursvisies, Hot — 2018-01-19 19:55:00

Twee nieuwe systemen zijn gestart op Systems2Follow
 

Twee nieuwe systemen zijn gestart op Systems2Follow: Next2You Investments XS en XL. De systemen worden beheerd door Bram Voermans. Hij begon de aandelenmarkt te bestuderen na de crash in 1987. Bram behaalde een Master in Economie en is gecertificeerd als Registeraccountant in Nederland.

Nest2You XL Investments is een strategie van 5 verschillende handelssystemen en vereist een kapitaal van 50.000 euro. 3 systemen volgen de S & P 500 en handelen in de ES S&P 500 mini future. Eén systeem handelt voornamelijk in de Eurostoxx 50 futures en het laatste systeem handelt in wereldwijde opties. De gecombineerde systemen resulteren in een stabiel maandelijks rendement met een verlaagd risico in vergelijking met het handelen in slechts een van de systemen. Alle posities kunnen short of long zijn, waardoor deze investeringsstrategie robuust is in alle markten. Maximale drawdown zou minder moeten zijn dan 15%, met een winst/verlies-verhouding van ongeveer 75%.

Verdere systemen worden geanalyseerd en zullen in een later stadium worden toegevoegd, als ze voldoende succesvol zijn. Momenteel in ontwikkeling is een systeem om de Nederlandse AEX-index en de Duitse DAX-index te verhandelen, ook met futures.

XS Investment handelt met een bedrag van 15.000 euro, waarbij alleen sterke of gecombineerde strategiesignalen van XL Investments worden uitgevoerd. De gecombineerde signalen resulteren in een stabiel maandelijks rendement met een verlaagd risico in vergelijking met de handel in slechts een van de systemen. Alle posities kunnen short of long zijn, waardoor deze investeringsstrategie robuust is in alle markten.


Als u Next2You Investments wilt volgen, klikt dan op een van de onderstaande systemen.

 

 

 

Systemen

 

Document acties

Geef uw waardering

  • Rating 3.0/5

1 stem (Score 3.0/5)

Document acties
 

De BeursPlaza Nieuwsbrief

Elke dag het laatste nieuws over de beursontwikkelingen

Schrijf nu in en ontvang de GRATIS nieuwbrief.

 

©2011-2019 Atopia