Persoonlijke hulpmiddelen

AEX week grafiek hogere BODEM, koersdoel 622?!

Door: Lammert Doddema

Lammert Doddema sinds 1992 actief bezig met aandelen beleggen en ontwikkelen van trading systemen. Teneinde emotieloos te kunnen beleggen in zijn eigen ontwikkelde handel systemen.
Meer van Lammert Doddema.

In: AEX-index, Beursvisies, Hot, Leerzaam, Systems2follow.com — 2018-09-22 11:57:42

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index bestaat uit de 25 grootste "Nederlandse bedrijven" en vertegenwoordigt grotendeels de Nederlandse economie. De lange termijn trend is ...

AEX week grafiek hogere BODEM, koersdoel 622?!


De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index bestaat uit de 25 grootste "Nederlandse bedrijven" en vertegenwoordigt grotendeels de Nederlandse economie. De lange termijn trend is opwaarts zie uptrend sinds 2009 in de grafiek hieronder!

Weerstand AEX 561 was de top van juli 2007, deze is inmiddels uitgenomen en koersdoel 565 is ook al bereikt. Volgende koersdoel is 622 (200% fibonacci level). Belangrijkste weerstand op de weekgrafiek is nu 577, daarboven het startsein richting 622!

Steun AEX 551 het 40 weeks gemiddelde (200 daags) is afgelopen week neerwaarts uitgenomen 549,79! Dat kan betekenen: we krijgen een bodem of er zit een trendommekeer aan te komen. Belangrijke steun zijn de bodems van feb/mrt dit jaar rond 518!


AEX index grafiek
null
Belangrijke niveaus: weerstand 577 - steun 518

Conclusie: "The trend is your friend"! Voor de lange termijn is de AEX opwaarts gericht. Een afzwakking is gegeven door een week slotkoers onder 551,5. Er ligt een bodempje rond 538, als dit een hogere bodem blijkt dan is de opwaartse trend intact. Onder 518 is de opwaartse trend waarschijnlijk over en uit. Boven 577 kan de AEX de opwaartse trend juist vervolgen richting 622!

 


 

Hieronder de AEX met TIPS2TRADE CRASH Indicatoren (meer info zie: www.crashindicator.com)! Begin dit jaar gaf de DAG en WEEK een VERKOOP signaal. De BINAIRE CRASH indicator bleef op KOOP staan. De drie indicatoren staan nu op KOOP, wat aangeeft dat er "nog" geen CRASH gevaar is. TIPS2TRADE zijn portefeuille USA MOMENTUM is middels deze crashindicatoren ook beschermd tegen CRASH gevaar!

null


Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het zou kunnen gaan. Als de markten er anders over denken dan past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaande info is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.

Wat zijn de betekenissen van steun, weerstand etc. KLIK hier voor mini TA cursus!
 

NETTO +30% per jaar, beleg in USA TOP Aandelen!

DE SYSTEMEN VAN LAMMERT DODDEMA

 
 

 Openheid, eerlijkheid en transparantie is het belangrijkste!

Heeft u vragen? Bel of E-mail mij!

Met vriendelijke groeten, 
Tips2Trade
Lammert Doddema

T: +31 610 588 668
W: Tips2Trade
M: lammert@tips2trade.com

Geef uw waardering

  • Rating 0.0/5

Geef als eerste een waardering

Document acties
 

De BeursPlaza Nieuwsbrief

Elke dag het laatste nieuws over de beursontwikkelingen

Schrijf nu in en ontvang de GRATIS nieuwbrief.

 

©2011-2019 Atopia