Persoonlijke hulpmiddelen
Wessel Aslander

Wessel Aslander

Schrijft over Beursvisies

Wessel is eigenaar van WAvisie en schrijft dagelijks columns voor meerdere media.

Wessel Aslander heeft zijn sporen in het beleggers-wereldje inmiddels ruimschoots verdiend. Hij interesseerde zich al voor beleggen tijdens zijn studie in Groningen en sinds de opkomst van computers ook voor technische analyse (TA). Inmiddels kan hij bogen op ruim 25 jaar beleggingservaring waarmee hij sinds eind 2002 meer en meer naar buiten is getreden. Want vanaf dat moment bleek dat er, na een ingezonden stuk, een flink lezerspubliek was voor zijn analyses en columns. Die schreef hij eerst naast zijn werk als analist bij DSM maar sinds 2007 op eigen titel.

Wessel is eigenaar van WAvisie en schrijft dagelijks columns voor meerdere media. Wij zullen samen met hem op het gebied van educatie toewerken naar het houden van lezingen zodat onze lezers nog beter geschoold ten strijden kunnen trekken op de beurs. U kunt na de vakantie zijn eerste seminar verwachten.

Aslander schrijft zijn columns, die strikt persoonlijk zijn en waaraan geen enkel recht of plicht kan worden ontleend, exclusief voor BeursPlaza. Hij is volledig onafhankelijk en multidisciplinair maar met de focus op TA, waardoor u ook geregeld een analyse in zijn columns aan zult treffen. Hij werd in 2006 ‘Beste analist van Nederland’ en wordt steevast in de top-5 van beursgoeroes gekozen. 

Document acties

De BeursPlaza Nieuwsbrief

Elke dag het laatste nieuws over de beursontwikkelingen

Schrijf nu in en ontvang de GRATIS nieuwbrief.

 

©2011-2017 Atopia