WS907 RVM Retirement RVM Strategy

.....voor een goed pensioen


RVM Retirement is niet bezig met snelle winsten en hoge risicovolle beleggingen. Dit systeem richt zich volledig op de lange termijn. Doelstelling is een mooi pensioen opbouwen tegen lage kosten voor de volger. .


RVM Retirement een steady rendement (10,40 % in 2019)
Neem een abonnement op RVM Retirement en 'volg' dit systeem automatisch.

Volgen betekent:

-1- U heeft een Easybrokerrekening nodig (Easybroker is een introducing broker van Interactive brokers in Nederland.
-2- U heeft een startkapitaal nodig van 10.000 euro (of veelvoud hiervan)
-3- U betaalt het abonnementsgeld per jaar (480 euro)
-4- Verder gaat alles automatisch. De trades van RVM Retirement worden gekopieerd op uw eigen rekening.


Aanmelden voor RVM Retirement
Uitleg systeem door Trader (Ruud van Megen)

RVM Retirement is een systeem bedoeld voor het beheren van uw pensioen. Lange termijn denken en een rustig beleid is dus het streven.
Het beheer zal voornamelijk gebeuren door middel van een belegging in aandelen in bedrijven wereldwijd, en opties op die aandelen.
Fundamentele analyse, trendanalyse en kwantitatieve berekeningen worden gebruikt om een selectie te maken van de bedrijven waarin belegd zal worden.
Hierbij wordt er steeds voor gezorgd dat er voldoende kapitaal gereserveerd is om op betere prijzen bij te kunnen kopen.
Ook in indices (aanvullend op aandelen of in plaats daarvan) kan belegd worden, en in grondstoffen en obligaties.
Er wordt steeds berekend wat voor de lange termijn het meest kansrijk wordt geacht: specifieke aandelen, specifieke indices, grondstoffen, obligaties, of een mix van al deze categorieën.
Opties kunnen gebruikt worden ter verzekering van de beleggingen, en wellicht tot het creëren van enig extra rendement voor de kortere termijn.

De hoogte van dividenduitkeringen, de houdbaarheid van de dividenduitkering, en de dividendhistorie van een bedrijf, spelen een rol bij de overweging om tot opname in portefeuille over te gaan.
De praktijk heeft inmiddels uitgewezen dat RVM Retirement een risico-profiel heeft overeenkomstig dat van een aandelenportefeuille, hetgeen natuurlijk lager is dan wanneer met hefboomproducten wordt gewerkt.

Voor pensioenbeleggers is het het meest belangrijke om te weten, of de belegging in RVM Retirement bestand zal zijn tegen een nieuwe beurscrisis.
Alhoewel resultaten uit het verleden zoals bekend geen garantie geven, weten wij dat de belegger achter dit systeem, Ruud van Megen, op de beurs actief is sinds 1993, en zijn systemen juist ontwikkeld heeft vanuit de ervaring met de zwaarste omstandigheden denkbaar voor beleggers. De crisis van 2007 tot 2009 was zijn beste beleggingsperiode, destijds nog samen met zijn abonneehouders op de dagelijkse beursbrief van Van Megen Trading. De kwantitatieve berekeningen gaven bijvoorbeeld tijdig aan dat er rekening gehouden moest worden met een faillissement van Fortis, en dus ABN AMRO.


Ruud van Megen stuurt wekelijks een email met de resultaten van zijn trades: Deze week was het deze email:

Goedemorgen geachte volgers van RVM Retirement,

Onze handelsopbrengst is uitgekomen op + € 227,40 afgelopen week, bestaande louter uit geschreven opties op het aandeel Heineken met als afloopdatum september. Momenteel zijn wij dus nog belegd in aandelen Microsoft en Mastercard en een verzekering op Heineken, die het mogelijk maakt om als dat opportuun is, nieuwe opties op dat aandeel te verkopen.

Een goed weekend en tot bij de volgende update.

Vriendelijke groet,

Ruud