RSS Lees meer van Trendalert

Vallen of opstaan

Intro:

We vallen wel eens om gewoon weer op te staan, dat hoort ook bij beleggen.

Volledige analyse:

Momenteel verbazen mij de huidige markten niet de markten mij niet echt. De systemen draaien op volle toeren en met nu 10 jaar systeembouw ervaring, zweten, vloeken, hoop en soms wanhoop om de juiste instellingen voor elkaar te krijgen heeft dit enigszins rust gebracht.

U zult zich afvragen of ik naast mijn systemen gebruik maak van een glazen bol of een goeroe die het mij verteld. De glazen bol ben ik zelf en ik lees eigenlijk maar 1 analist en dat is Martin Armstrong welke ik in December op zijn congres in Amerika ga bezoeken. Ik lees er inderdaad dus maar 1. Hij was ooit de best betaalde analist ter wereld lees zijn opmerkelijke verhaal maar op zijn website.

Enige tijd geleden heb ik u een weerstand op een koers van 256.1 op de AEX future laten noteren. Op 1 tik na veerde de koersen weer omhoog om dan nu weer wederom lagere getallen op te zoeken. Geeft mij voldoende vertrouwen in mijn systemen want keer op keer worden de lijnen in Fibonaccitrader opgezocht.Wanneer gaan de geldpersen draaien. Wanneer gaat de Wereld politici een vuist maken om de problemen aan te pakken. Het antwoord is toch duidelijk dat men het zelf ook niet meer weet. Het enige wat ze momenteel creëren is wat lucht om hun eigen hachje te redden. Nee, niet die van u of uw pensioen.

Ook Moody’s trekt zich niets aan van de huidige beurs standen. Iedere keer opnieuw berichten. Nu weer Frankrijk. Amerika zelf doet keer op keer pogingen om zijn eigen staatsschuld aan te pakken. Helaas. Het zijn allemaal aandachtspunten die de koersen echt niet kunnen kietelen om naar het Noorden te gaan.

Gelukkig werk ik nog steeds met systemen. Daar ben ik nog steeds voor het overgrote deel happy mee. Zo ook de systemen die voor onze klanten het comfort bied om niet na te hoeven denken waar en wanneer de markt een kans bied. Hoewel het nu lijkt dat de SMS systemen even in een korte herfstslaap zijn terechtgekomen. De meeste geautomatiseerde systemen blijven hun signalen afgeven zoals het hoort.
Maar voor de SMS dienst ik heb ook inmiddels 3 keer een signaal klaar gezet om te verzenden maar voordat SMS en Email klaar waren was de markt al meer als een punt weggesprongen in de AEX of S&P, als we dan nog willen handelen krijgen we alleen maar gefrustreerde klanten want de slippage wordt dan te groot, dus dan maar niet verzonden.

Voor de AEX zijn de volgende steun zones belangrijk, 275, 267 en 260. De 256.1 op de AEX future kunnen we weer zomaar zien. (Stukje was gisteren geschreven en 275 lijkt idd op steun)
Voor de S & P zie ik telkens weer de 1170 lijn terugkomen Als we nu weer is duidelijk boven de 1200 kunnen komen zou een einde jaar rally welkom zijn om onze pensioenfondsen toch maar enigszins te besparen voor grote ellende bij de vaste klanten. Het spel om de dekkingsgraad te verlagen draait op volle toeren.Ik geloof zeker in hogere koersen op den duur maar of dit nu het jaar van hosanna is dat betwijfel ik.

Momenteel zijn drie nieuwe systemen toegevoegd in de systeemshop van Todays en Capital Intervest.
Voor de vernieuwde systemen van Goud, Zilver en Bund krijgt iedereen die nu een abonnement daarop neemt krijgt zijn abonnementsgeld terug als de nieuwe systemen de eerste 30 dagen geen geld hebben verdiend. Stuur mij even een informatie email via de trendalert website http://www.trendalert.eu/index.php/contact.html en ik stuur u de resultaten van de nieuwe systemen op.

De resultaten van de huidige TrendAlert systemen kunt u bekijken op Beursplaza. Daar heb ik nog steeds 3 plaatsen in de top 5 in handen en dat al sinds de top5 bestaat.

Happy trading en blijven lachen.

Hans SchotemaInformatie over de analist

Analist:
Hans Schotema
mailE-mail de auteur

Prijs:

vanaf € 63,-- p/maand

Meer informatie:
Klik om te openen

Pagina Printen:
Pagina afdrukken...

Laatste 5 visie's:
10 april 2015 (09:52)
27 maart 2015 (17:16)
4 maart 2015 (12:46)
3 februari 2015 (14:38)
7 januari 2015 (12:18)