RSS Lees meer van Trendalert

Drukte om nix

Intro:

Vooralsnog hebben de markten altijd gelijk en lopen wij meestal achter de feiten aan. Feit is wel dat we woensdag weer een info avond hebben. Zie elders op beursplaza.

Volledige analyse:

Ben mij momenteel aan het inlezen voor een seminar (aanstaande woensdag, u komt toch ook? )daarbij is het fnuikend te zien hoe in het verleden met ons spaargeld is omgegaan.
Daarnaast is het tenenkrommend om te zien hoe politici die geen enkele economische of trading ervaring hebben zich bezig houden met het beïnvloeden van koersen. Alsof zij het beter weten als de markt, alsof ze God zijn en alleen kunnen bepalen wat zij willen. (kan je natuurlijk afvragen of God...) en alsof zij weten wat "goed" voor ons is. Maar wederom zal Marx zich schaterlachend in zijn graf omdraaien om te zien hoe ver zijn theorieën zich in de "democratie" hebben vastgezet. Het is toch te zot dat politici denken hoe hoog de rente moet zijn of wat een valuta waard moet zijn. Idioterie ten top!

Politici worden gelukkig ook niet gehinderd door enige kennis van zaken mbt short selling. Het feit dat het verboden is om op veel markten "short" te gaan. Naked short gaan, kan al niet dus ik moet om short te gaan de stukken "lenen" omdat ik geleend heb moet ik ze ook weer terugkopen om ze weer terug te geven, dus om mijn positie te sluiten dus er staan 2 long positie ten opzichte van 1 short positie...applaus voor de "deskundigen" die dit bedacht hebben.

Dus van de zeer "deskundige" politici mogen we alleen kopen en hoger verkopen en niet verkopen en lager terugkopen. Knap dat je de markt haar marktwerking niet laat doen, door dit fenomeen breng je alleen meer instabiliteit in het systeem. Proficiat het is ze weer gelukt.Nu de koersen, vandaag out of the Blue gestegen.., maar wij gaan nu azen op een short positie. In de grafiek kunt u zelf uw niveau bepalen maar tussen 283 en 286 maken we heel veel kans. Maar de exacte go gaat per SMS verstuurd worden.

Happytrading en blijven lachen.

(Schrijf u nu in voor het gratis seminar: Automatisch beleggen, waarbij ik een van de sprekers ben. Aanstaande woensdagavond


Hans SchotemaInformatie over de analist

Analist:
Hans Schotema
mailE-mail de auteur

Prijs:

vanaf € 63,-- p/maand

Meer informatie:
Klik om te openen

Pagina Printen:
Pagina afdrukken...

Laatste 5 visie's:
10 april 2015 (09:52)
27 maart 2015 (17:16)
4 maart 2015 (12:46)
3 februari 2015 (14:38)
7 januari 2015 (12:18)