RSS Lees meer van Koen Hoefgeest

De Week van de MiNi-cRaSh en de Kitchin-Third_bodem

Intro:

De bodem komt in zicht. Hoe diep zal de MiNi-cRaSh zijn? Doorgaans -10 tot -15%, dus dan komt ca. AEX 240 in beeld. Wanneer? Volgende week? We’ll see.

Volledige analyse:Afhankelijk van de uiteindelijke totale lengte kan een Kitchin-cyclus doorgaans fractaal worden onderverdeeld in drie of vier cyli van een lagere orde, Kitchin-Thirds of Kitchin-Quarters. Geef het beestje maar een naampje want dat bekt nou eenmaal makkelijker. De eerste Third – of is het een Quarter? – beliep 442 dagen. In de Dow Jones Industrials viel de bodem later en daar was de lengte 483 dagen. De tweede Third – of is het toch een Quarter? – is thans aanbeland op dag 485. De bodem komt dus in zicht. Hoe diep zal de MiNi-cRaSh zijn. Doorgaans -10 tot -15%, dus dan komt ca. AEX 240 in beeld. Wanneer? Volgende week? We’ll see. Zolang Royal Dutch SELL geen nieuwe bodem onder de voorgaande @ €20,12 noteert zal de AEX-index moeten blijven dalen. NoN-STop vanaf hier, zonder opleving, dag na dag tot de week voorbij is.Trading-cyclus®Om de gemiddeld 2-3 weken een interimbodem. De laatste bodem viel @ 13 seppe jl. en de laatste top 3 dagen erna @ 16 seppe. Inmiddels heeft de AEX-index deze bodem neerwaarts doorbroken. De top vroeg in de Trading-cyclus® is daarmee bevestigt en wijst op een nare strop, want “hoe eerder de top, hoe groter de strop” en een top @ dag 3 is al heel vroeg! De voorgaande cycli beliepen gemiddeld 18 dagen, maar dat kan niet want dat is een zaterdag, de dag van kOENie’s Ponzi Plus Cursus 2011, en die is niet voor niets op 1 oktober geprikt!

De ‘Dome of Doom’Een bergparabool over de toppen in de grafiek is slecht nieuws voor de bulls. Doorgaans eindigt dit patroon in een fiasco. De uitbraak die daarna onherroepelijk volgt is dan echter ook weer fel en snel, dus dat biedt kansen mits de implieds niet volledig uit hun dak gaan in de flitsval. Grote kans dat het wel gebeurt.

De A-B-C-D-E RoepToeTeR aka Broadening Top Patternin de Down Jones Industrials wijst na de aanstaande dip op een nieuw All Time-High rond 15-16K alvorens de echte systeemcrash zich aandient. Het FED-model ondersteunt deze telling en zeker nu BEN gaat Twisten en daarbij z’n knieën gaat breken. Alleen Foxy Foxtrot heeft elastieken benen, maar die gaat naar z’n moeder toe. Dit is niet in de Haak, Nico!

De Vlag half stokis een bearish continueringspatroon. De S&P 500 kan nog wel richting 1000 punten dalen alvorens de 5-daagse RSI spread van de Rydex familiefondsen sold noteert. Op alle belangrijke bodems klokt deze indicator -80 of lager. Are you ready for the MiNi-cRaSh?Informatie over de analist

Analist:
Koen Hoefgeest

Meer informatie:
Klik om te openen

Pagina Printen:
Pagina afdrukken...

Laatste 5 visie's:
2 oktober 2013 (12:44)
19 juli 2013 (18:34)
20 februari 2013 (21:06)
9 februari 2013 (18:05)
12 april 2012 (23:58)

Disclaimer:
"Rien ne va plus, het geld in niet meer van U nu" -- Koen Hoefgeest heeft altijd zelf prive dan wel zakelijk een positie in de aanbevolen entiteiten.